Ključavničarska dela in usluge varjenja

Profesionalno, hitro in natančno opravljam ključavničarska dela, oblikujem kovine in nudim usluge MIG MAG varjenja za podjetja.

Hitri kontakt

Potrebujete izkušenega ključavničarja varilca?

Delovne izkušnje

+20 LET DELOVNIH IZKUŠENJ

20 let delovnih izkušenj v kovinski industriji kot ključavničar, varilec, montažer na terenu ter vodja oddelka v proizvodnji.

Tehnične risbe

BRANJE TEHNIČNE DOKUMENTACIJE

Kot strojni tehnik berem tehnične risbe, sestavnice in ostalo delovno dokumentacijo potrebno za opravilo ključavničarskega dela.

Certifikat o usposobljenosti varilca

VARcert CERTIFICIRANI MAG VARILEC

Za usluge varjenja sem ustrezno certificiran. Certifikat ISO 9606-1 135 138 Instituta za varilstvo o usposobljenosti varilca.

Priporočam se za vaš naslednji projekt

Mojster Neno

Mojster Neno

Pozdravljeni, moje ime je Nenad Jovanović. Rojen sem leta 1976 v Ljubljani. Strojni tehnik po izobrazbi, oblikovalec kovin v srcu.
Pri delu zelo natančen, zanesljiv in odgovoren.
Najemite me

Delovne izkušnje

V kovinski industriji imam 22 let delovnih izkušenj kot ključavničar, varilec, montažer ter vodja oddelka v proizvodnji. Delovne izkušnje sem pridobil v podjetjih kot so COP Kamnik, Lesnina, Palfinger in v tujini.

Bil sem tudi del projekta izdelave največje matice na svetu ki je Slovenijo uvrstila v Guinnessovo knjigo rekordov.

Ključavničarska dela

Ključavničar

Kot ključavničar imam ogromno izkušenj v sestavi in izdelavi vseh sort kovinskih izdelkov, polizdelkov, kovinskih ograj, stopnic, montažnih balkonov, nadstreškov in konstrukcij.
Ključavničarska dela

Ključavničarska dela

Ključavničarska dela za vas lahko izvajam v delavnici ali na montažah na terenu. Berem tehnične risbe, sestavnice in uporabljam vso ročno orodje potrebno za opravilo ključavničarskega dela.

  • Upravljanje mostnega dvigala
  • Upravljanje viličarja
Usluge varjenja

Varilec

Za usluge varjenja sem ustrezno certificiran. Certifikat ISO 9606-1 135 138 Instituta za varilstvo o usposobljenosti varilca. Certifikat je veljaven do 05.11.2023.
Usluge varjenja

Usluge varjenja

Nudim usluge MIG MAG varjenja in varjenja po TIG postopku. Usluge varjenja lahko opravljam v delavnici ali pa tudi na terenu. Po potrebi zvare mehansko obdelam brušenjem in poliranjem.

  • Usluge MIG MAG varjenja
  • Usluge TIG varjenja
  • Obdelava zvarov