Politika zasebnosti

Politika zasebnosti za obiskovalce spletne strani

Prosim, pozorno preberite politiko zasebnosti

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zbirajo, ko obiščete spletno stran mojster-neno.si ali izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani.

Upravljalec

Kot ga določa Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavna zakonodaja, ki ureja varstvo osebnih podatkov:

Mojster Neno, mehanska obdelava kovin, Nenad Jovanović s.p.
Trg komandanta Staneta 8, 1000 Ljubljana, Slovenija

Kontaktni obrazec

Spletna stran https://www.mojster-neno.si/ uporablja kontaktni obrazec, ki omogoča, da obiskovalci spletne strani stopijo v kontakt z podjetjem Mojster Neno, mehanska obdelava kovin, Nenad Jovanović s.p., Trg komandanta Staneta 8, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Sporočilo se preko kontaktnega obrazca pošlje kot e-poštno sporočilo na elektronski naslov podjetja, hrani pa se tudi na strežniku spletne strani, kar je funkcionalnost samega obrazca. Informacije, ki jih obiskovalec spletne strani pošlje preko kontaktnega obrazca, so:

- Ime in priimek
- Elektronski naslov
- Zadeva
- Sporočilo

Ti podatki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo in jih uporabljam izključno za čas posredovanja informacij, podatkov pa v nobenem primeru ne tržim ali posredujem tretjim osebam. Mojster Neno s.p. spoštuje vašo zasebnost in je zavezan, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Dodatne informacije

Za vsa vprašanja glede zasebnosti, osebnih podatkov in piškotkov pri uporabi spletne strani mojster-neno.si, me lahko kontaktirate na info@mojster-neno.si


Vsa dodatna vprašanja mi lahko pošljete tudi po elektronski pošti. Kontakt