FAQ

Pogosto zastavljena vprašanja

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja uporabnikov

Odgovor je ja in ne. Kovinske nadstreške ali bilo kakšne druge kovinske izdelke kot so, kovinske ograje, stopnice, montažni balkoni in tako naprej, ne izdelujem fizičnim osebam, oziroma svoje storitve ne ponujam fizičnim osebam. Lahko pa vam priporočim eno od podjetij s katerimi sodelujem in sem sto procentno prepričan, da boste s storitvijo zadovoljni.
Seveda je možno. Ena od storitev, katero nudim je terensko delo. Terensko delo lahko opravljam tako doma kot v tujini ampak ne več kot 14 dni v turnusu. Se pravi neprekinjena odsotnost ne more biti daljša od dva tedna.
Za varjenje nerjavečega jekla nisem ustrezno certificiran in zato ne nudim storitve varjenja izdelkov iz inoxa. Isto velja za storitev varjenja aluminija.
Na to vprašanje je težko dati konkreten odgovor. Trenutna praksa pravi, da lahko po enem dnevu začnem sestavljati izdelke, ki so sestavljeni iz 50 različnih elementov. Spet odvisno od kompleksnosti izdelka, tehnične risbe, priprave in tako naprej.
Absolutno da ja. Imam veliko izkušenj na terenu, še posebej na montažah zunanjih kovinskih izdelkov kot so montažni balkoni, ograje, zunanje stopnice, nadstreški in večje kovinske konstrukcije.
Na žalost ne razumem in ne govorim Nemškega jezika. Od tujih jezikov zelo dobro uporabljam Angleški jezik.
Načeloma svoje storitve opravljam po celi Sloveniji, kar pomeni, da me ne glede na to v kateri regiji se nahajate, lahko najemete. Podrobnosti o dinamiki izvajanja dela so stvar dogovora.
Po uspešni rezervaciji termina ste prejeli elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi informacijami o nadaljnjem postopku. Vsekakor vas bom kontaktiral v roku 2 delovnih dni od prejema rezervacije. Prejeli boste tudi samodejni opomnik 24 ur pred rezerviranim terminom.

Vsa dodatna vprašanja mi lahko pošljete tudi po elektronski pošti. Kontakt