Info točka

Pravne in splošne informacije

Vizitka podjetja

Mojster Neno, mehanska obdelava kovin, Nenad Jovanović s.p.
Trg komandanta Staneta 8, 1000 Ljubljana, Slovenija
Davčna številka: 40709418
Matična številka: 9325239000
Bančni račun: IBAN SI56 0312 1100 1032 184 (SKB d.d.)

Kontaktne informacije

Telefonska številka: +386 30 772 144
Elektronski naslov: info@mojster-neno.si
Spletna stran: www.mojster-neno.si
Google podjetje: Profil podjetja & zemljevid
Facebook stran: /mojsterneno
Youtube kanal: @mojsterneno
Linkedin profil: Nenad (Mojster Neno) Jovanović

Logotip podjetja

Mojster Neno - Izkušeni ključavničar varilec

Logotip podjetja Mojster Neno je zaščitena blagovna znamka.


Vsa dodatna vprašanja mi lahko pošljete tudi po elektronski pošti. Kontakt

Splošne informacije

1. Projekti in reference

Reference služijo le kot vpogled v moje delo in delovne sposobnosti in so namenjene predvsem podjetjem ki v določenem trenutku izrazijo potrebo po mojih storitvah. Kovinski izdelki prikazani na fotografijah so izključno last podjetja oziroma njihovih naročnikov.
Za vse storitve prikazane na fotografijah in izdelavo kovinskih izdelkov prikazanih na fotografijah se prosim obrnite na podjetje iz naslova. Pri vseh referencah je jasno označena povezava do spletnega mesta podjetja.
Ključavničarska dela in usluge varjenja ki so prikazana na mojih spletnih straneh ne izvajam fizičnim osebam ampak samo podjetjem preko podjemne pogodbe. Pojmi; kovinski izdelki, polizdelki, prototipi, projekti na mojih spletnih straneh ne predstavljajo zagotovitve lastnosti, predstavljajo le mojo storitev in priporočilo.

2. Storitve in usluge

Ključavničarska dela - Izdelava, sestava in obdelava kovinskih izdelkov in polizdelkov, prototipov ali serijskih komadov.
Usluge varjenja - Varjenje različnih kovin po MIG-MAG in TIG postopku.
Na spletni strani mojster-neno.si, ponujam ključavničarske storitve in usluge varjenja. Za ključavničarske storitve sem ustrezno kvalificiran. Za usluge varjenja sem ustrezno certificiran. Storitve ponujam izključno podjetjem ki v določenem trenutku izkažejo potrebo po mojih storitvah.
Naročniška storitev, delovne naloge, delovni pogoji, cena in roki se v dogovoru z naročnikom jasno določijo v podjemni pogodbi. Ko se podpiše podjemna pogodba se uradno začne poslovno sodelovanje.

3. Najemni obrazec

Najemni obrazec ki ga izpolnite je neobvezujoč in je zgolj informativnega karakterja. Začetek dela se določi z podjemno pogodbo.
Najemete me lahko za opravljanje dela v Republiki Sloveniji kot tudi terenskega dela v tujini.
Pri izbiri datuma začetka dela prosim upoštevajte, da sem precej zaposlen in določite datum vsaj dva tedna vnaprej.

4. Urnik dela

Urnik dela (Rezervacija termina) je spletna aplikacija ki jo uporabljam za lažjo organizacijo dela. Bodočim strankam pomaga pri pregledu prostih terminov ter usklajevanju in določanju termina začetka opravljanja storitve. V koledarju lahko določite datum kateri vam ustreza in tako opravite rezervacijo termina. Rezervacija termina je neobavezujoča in je zgolj informativnega karakterja. Začetek dela se jasno določi v podjemni pogodbi.
Termin lahko rezervirate za opravljanje dela v Republiki Sloveniji kot tudi občasnega dela v tujini.
Pri izbiri termina začetka opravljanja storitev prosim upoštevajte, da sem precej zaposlen in določite datum vsaj dva tedna vnaprej. Hvala za razumevanje.